ENEL încă mai lucrează la alimentarea cu energie a localităților din județul Constanța, la două zile după Codul Portocaliu

ENEL logo

Miercuri, 11 ianuarie, în jurul orei 23:00, s-au realimentat și cele 48 de gospodării din localitatea Viroaga odată ce s-a putut ajunge pe câmp cu un utilaj cu șenile la defectul din rețeaua de medie tensiune pentru a fi remediat.

Pe parcursul nopții 10 spre 11 ianuarie au fost afectate 33 de localități din județul Constanța, dar echipele companiei și ale contractorilor au lucrat intens și au restabilit alimentarea în toate zonele până după prânz în majoritatea zonelor. Au existat localitați izolate, unde nu s-a putut interveni decât după deblocarea drumului sau cu utilaje speciale cu șenile.

Pentru că în continuare unele drumuri sunt blocate, într-o serie de comune încă se înregistrează deranjamente individuale sau colective. De exemplu, drumul Ciocârlia de Sus și Lanurile este blocat de nămeți și nu se poate ajunge către localitațile Movilița și Toprasar unde avem anunțate deranjamente și echipele de intervenții nu pot ajunge.

În municipiul Constanța se înregistrează deranjamente individuale și colective cauzate de condițiile meteo pentru remedierea cărora se intervine.

În judeţele Tulcea, Călăraşi și Ialomița sunt alimentate toate localitățile dar se înregistrează deranjamente individuale și colective generate de condițiile meteo pentru remedierea cărora se intervine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*