Elevii constănțeni au ocazia să petreacă o zi la cel mai modern spital din regiune. Ovidius Clinical Hospital deschide porțile pentru “Școala Altfel”

Operație la Ovidius Clinical Hospital
Operație la Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital, cel mai mare și modern spital privat din regiune, susține educația tinerilor elevi și studenți, oferindu-le o varietate de opțiuni pentru a descoperi ce înseamnă practica medicală la cel mai înalte standarde.

În cadrul perioadei de activități extra-școlare ‘Școala Altfel’, sesiunea 2017, Ovidius Clinical Hospital își deschide porțile pentru grupe de elevi ce doresc să învețe de la o echipă medicală de top ce înseamnă profesia de medic, care sunt responsabilitățile și cunoștințele care vin odată cu această meserie, precum și efortul susținut al medicilor de a le oferi pacienților cele mai bune servicii medicale și chirurgicale.

Pasiunea pentru învățare și perfecționare continuă, precum și lucrul cu tehnologie de ultimă generație care oferă precizie de diagnostic în cadrul investigațiilor și în timpul intervențiilor chirurgicale, îi vor atrage pe tinerii elevi pasionați de știință și de tehnologiile medicale ale viitorului, care vor vizita toate departamentele spitalului, însoțiți de o echipă medicală dornică să le explice mai multe despre domeniul medical.

OCH dorește să sprijine decizia elevilor în formarea lor profesională spre domeniul vast al medicinei, și să susțină în mod activ educația viitorilor medici oferindu-le acces la un spital privat de renume, unde performanța este întâlnită cu fiecare act medical.

Inovația și perfomanța sunt regăsite zi de zi în sălile de operație din cadrul spitalului, unde au loc intervenții chirurgicale standard și premiere medicale pentru regiunea de sud-est a țării, realizate de o echipă medicală recunoscută pentru performanță medicală.

Pentru a înscrie o grupă de 15-25 de elevi la programul ‘Școala Altfel’ cu OCH, vă rugăm să solicitați programare la numărul de telefon 0724.294.644, în perioada aprilie-mai 2017. Pentru mai multe informații despre spital, vizitați www.Ovidius-CH.ro.

Recepție Ovidius Clinical Hospital
Recepție Ovidius Clinical Hospital

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*