Elevii care iubesc stelele și planetele au ocazia să facă un Curs de Astronomie la Observatorul din Constanța

Cursul de Astronomie de la CMSN
Cursul de Astronomie de la CMSN

O initiativa inedită îi transformă pe amatorii de astronomie în mici profesioniști. Elevii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani au de acum toate condițiile pentru a învăța despre corpurile cerești.

Complexul Muzeal pentru Științe ale Naturii este gazda acestui curs organizat de Astronom Experience. Cercul de astronomie “Cunoașterea spațiului cosmic” debutează pe 12 martie, la ora 10.

Timp de 16 săptămâni, în fiecare sâmbătă dimineață, elevii pot să ia lecții de astronomie, iar seara au loc observațiile astronomice. Elevii din școlile gimnaziale vor învăța până pe 25 iunie 2016 principiile de bază ale orientării pe bolta cerească și vor lua parte la concursuri și activități interactive care le vor stimula creativitatea. Costul unei zile de curs este de 10 lei.

Cei care vin la Cercul de astronomie nu trebuie să mai plătească intrarea în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii și au acces gratuit la Planetariu și Observatorul Astronomic. Detalii suplimentare la coordonatorul cursului, Ștefan Costache – 0766.436.310

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*