Echipele RAJA au intervenit în zeci de locații din județul Constanța unde au fost înregistrate inundații

Inundație la Constanța
Inundație la Constanța

În urma ploilor abundente ce au căzut în județul Constanța, într-un interval scurt de timp, la dispeceratul societăţii s-au înregistrat 43 de reclamații primite din municipiul Constanța și din orașele Cernavodă și Hârșova. Cele mai multe sesizari au venit din municipiul Constanța, din cartierele Coiciu și Faleză Nord, dar și din zona Centrală și din Stațiunea Mamaia.

Precipitațiile abundente au depășit cu mult debitele de preluare ale sistemului de canalizare din orașul Hârșova afectând cu precădere străzile: Rozelor, Vadului, Atelierelor, Plantelor și Revoluției, iar la Cernavodă ploile au inundat zona centrală cu străzile: Seimeni, M. Eminescu și Daciei.

Echipele de intervenție ale RAJA, echipate cu vidanje, wome și pompe de mare putere, lucrează alături de angajații primăriilor și de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru scoaterea apei din subsoluri și pentru degajarea carosabilului.

La Cernavodă, echipele de intervenție au scos din gurile de scurgere a apelor pluviale sute de kg de deșeuri menajere care blocau preluarea în condiții optime a apei de ploaie, căzută într-un timp foarte scurt, și care au condus la inundarea întregii zone centrale. Odată cu oprirea precipitațiilor și cu deblocarea gurilor de preluare a apelor pluviale, străzille inundate ale orașului Cernavodă au fost eliberate.

Echipele de interventie ale RAJA intervin în prezent la toate solicitarile primite la dispeceratul societății, asigurând permanența în toată această perioadă.

„Facem un apel către toţi abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924“,au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*