Două spectacole de stand up comedy cu TEO miercuri, la Doors Club

Teo face stand up comedy în Club Doors din Constanța

TEO este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-au născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Foarte rapid a apărut și notorietatea, materialele sale ajungând virale pe internet.

Teo are o experiență remarcabilă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane, special-uri de stand up, cât și colaborări cu comedianți de afară. Subiectele sale de comedie sunt foarte diverse și bine documentate.
Noul sau SPECIAL de stand up „Invățăm și ne distrăm!” îți aduce un Teo vesel, cu un fin simț al autoironiei remarcabil și într-o formă de zile mari!
În orașul tău, Teo te așteaptă la show!

Unde? La Doors Club, Constanța, Str. Traian nr 68A.
Când? Miercuri, 21 februarie la orele 19.00 și 21.30.
Intrarea la club se face începând cu ora 18.00 pentru primul spectacol și la 21.00 pentru cel de-al doilea. Info și rezervări la tel.: 0763 661 622. Preț bilet: 40 RON.
Biletele se achiziționează la sediul clubului, în intervalul orar 10.00-22.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*