Doors Club redeschide seria concertelor cu legendarii CARGO

Formația Cargo va cânta în Doors Club

Sâmbătă, 30 septembrie, ora 20:00, Doors Club lansează noul sezon de evenimente – ”8 o’clock concert series”. Cavalerii rockului românesc – CARGO – revin la Constanța!

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte şi realizări, adăugând la colecţia privată mai multe distincţii importante printre care: Ordinul Cultural în Grad de Cavaler, Cetăţeni de Onoare ai Oraşului Timişoara şi, de departe cea mai importantă distincţie, primită din partea publicului: CEA MAI IUBITĂ TRUPĂ ROCK DIN ROMÂNIA! În 2017, trupa a continuat seria de concerte, majoritatea SOLD-OUT, în Bucureşti şi în ţară.
CARGO înseamnă: Adi Bărar – chitară, Adrian Igrișan (Baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionuț Cârja – clape și Alin Achim – bass. Mai multe informații despre artiști puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Veți avea ocazia să cântați cele mai îndrăgite melodii ale trupei voastre favorite. Biletele se pot achiziționa la prețurile: 40 de lei (locuri în picioare), 50 de lei (locuri la tejghele si mesele înalte de pe ring) și 60 de lei (locuri la canapele). Info și rezervări la tel.: 0763661622

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*