Donează o jucărie și înveți despre stele și planete la “Observatorul Astronomic” din Constanța

Observatorul Astronomic din Constanța
Observatorul Astronomic din Constanța

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța vine cu o idee inedită de sărbători. Orice copil poate să vadă filme 3D și să urmărească galaxiile cu telescopul astronomic dacă face o mică donație pentru cei mici.

Evenimentul organizat de CMSN în colaborare cu Astronom Experience are loc pe 17 și 18 decembrie, începând cu ora 17.00. Acțiunea caritabilă “Dăruiește un zâmbet” are în spate o idee simplă: orice copil are acasă o jucarie frumoasă care ar putea să lumineze viața unui micuț.

În urma unui parteneriat încheiat cu fundația M.G.H, în cele două zile, vizitatorii pot să își “plătească” intrarea la Observatorul Astronomic și la Sala de filme 3D cu o jucărie sau ceva dulce.

În cadrul evenimentului, cei mici vor avea ocazia să afle totul despre sistemul nostru solar și apoi să facă observații astronomice ajutați de un specialist. La acțiune sunt așteptați toți cei care vor să doneze ceva pentru copiii între 1 și 14 ani.

Persoana de contact – Ștefan Costache 0766.436.310.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*