Doi primari din județul Constanța și-au pierdut mandatele. Iusein Visel de la Dobromir și Traian Dragomir de la Ciocârlia nu au reușit să câștige procesele cu ANI

Fostul primar Iusein Visel. FOTO Observator de Constanța
Fostul primar Iusein Visel. FOTO Observator de Constanța

Prefectul judeţului Constanţa, Adrian Viorel Nicolaescu, a emis astăzi un ordin prin care s-a constatat încetarea de drept, înainte de termen, a mandatului primarului comunei Dobromir, Iusein Visel.

Ordinul a avut drept temei juridic adresa Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care s-a adus la cunoștință că ÎCCJ a respins definitiv contestația domnului Iusein Visel față de raportul de evaluare al ANI.

De asemenea, Prefectul judeţului Constanţa l-a demis astăzi și pe primarul comunei Ciocârlia, Traian Dragomir. Și acesta a fost găsit incompatibil de către ANI încă din anul 2013.

Cei doi primari aparțin Partidului Social Democrat. Atribuțiile lor vor fi preluate de viceprimari și secretarii Primăriilor până la organizarea de noi alegeri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*