Doi indivizi, tată și fiu au urinat pe mașina poliției, apoi l-au luat la bătaie pe un polițist

Politie Rutiera. FOTO Catalin Schipor

Disprețul și indiferența față de ceea ce înseamnă statul de drept, uniforma și legea au atins cote alarmante în județul Constanța. Doi indivizi, tată și fiu din localitatea Independența sunt autorii celei mai recente dovezi a cât de puțin înseamnă un reprezentant al legii.

În cursul zilei de 16 octombrie, indivizii, de 29 și respectiv 52 de ani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, au mers în fața Postului de Poliție din Independența, iar aici s-au urinat pe autospeciala de poliție, parcată chiar în fața Postului de Poliție. Au fost văzuți de șeful de post care se afla în clădire, iar când a ieșit, cei doi, în loc să se potolească, l-au luat la bătaie. Norocul acestuia a fost că în ajutor i-a sărit un subaltern și astfel au reușit să îi imobilizeze și să îi bage în sediul Postului de Poliție.

Pe numele celor doi a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru… săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*