Dobrogea TV intră de acum pe frecvența Realitatea TV și a intrat în grila RCS digital

Dobrogea TV din Constanța
Dobrogea TV din Constanța

Dobrogea TV și-a crescut bazinul de audiență odată cu revenirea în grila analogică precum și debutul în cea digitală a operatorului RCS-RDS.

În prezent, postul poate fi vizionat de luni până vineri, în intervalul 18.00 – 19.00, în grilele analogice și digitale ale principalilor operatori de cablu din județul Constanța, programul fiind inserat în emisia Realitatea TV cu care au un parteneriat.

În 2015, Atelier Media, o casă de producție media înființată în 2004, dar a cărei echipă are peste 15 ani de experiență în producția de programe TV, a achiziționat postul Dobrogea TV. În urma achiziției, resursele umane și tehnice ale celor 2 companii s-au reunit consolidându-se într-o echipă profesionistă și cu mare experiență în producția TV ce are la dispoziție cea mai bună tehnică HD de pe piața locală incluzând o autoutilitară TV capabilă de transmisii live HD prin satelit și producții de teren cu până la 8 camere.

În plan editorial, televiziunea manifestă o politică echilibrată, informațiile și opiniile pe care le prezintă reflectă obiectiv realitatea.

“Ne străduim să pătrundem în profunzimea subiectelor abordate cu scopul de a oferi publicului o mai bună înțelegere a acestora. Acest deziderat corespunde atât nevoii noastre de a ne face meseria corect și profesionist, fără alte limitări decât cele impuse de lege și deontologie, cât și nevoii publicului constănțean de a avea acces la un astfel de conținut. Ne propunem totodată să susținem prin politica editorială dezvoltarea și consolidarea mediului de afaceri local, în special ai polilor săi principali de creștere formați din activitatea portuară și sectorul energetic, dar și a activităților din turism, agricultură etc. Considerăm că un mediu de afaceri prosper și stabil va contribui la dezvoltarea societății în ansamblul ei”, au transmis reprzentanții Dobrogea TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*