Programul și traseelor autobuzelor supra-etajate din Constanța și Mamaia

Autobuz RATC
Autobuz RATC

Începând cu data de 30 iunie 2017, R.A.T.C. Constanta inaugurează doua noi trasee estivale spre statiunea Mamaia, deservite cu autobuze double decker (etajate), astfel:

  • Pe traseul 1 – denumit 40 Mamaia se va circula cu 2 autobuze double decker (etajate), cu plecare din 45′ în 45′ de la Gara – Bd. Ferdinand – str. Mircea cel Bătrân – Bd. Mamaia – Mamaia, pana la hotel Caraiman (Tabara Turist) și retur.
  • Pe traseul 2 – denumit 100 Mamaia se va circula cu 4 autobuze double decker (etajate) cu plecare din 22′ în 22′ de la Gara – Bd. Lapusneanu – stațiunea Mamaia până la hotel Caraiman și retur.

Astfel, în Mamaia, pe porțiunea Aqua Magic – hotel Caraiman – Aqua Magic, timpul de succesiune al autobuzelor va fi de 11’ – 22’.
Autobuzele vor opri în toate staţiile R.A.T.C. Constanta de pe traseele stabilite și vor avea tarif unic 1,5 lei/semicursa (exemplu: Gara – Hotel Caraiman sau Hotel Caraiman – Gara).

Programul de transport pentru aceste doua linii va fi de Luni până Duminica între orele 07.30 – 21.00.

După ora 21.30 până la ora 24.00 în staţiunea Mamaia vor funcţiona 2 autobuze etajate între Hotel Caraiman ( Tabără Turist) şi Pescărie. Pe plăcile de traseu ale autobuzelor va fi scris:” Mamaia Caraiman – Pescarie”

Autobuzele vor circula la interval de 20 de minute, vor opri în toate staţiile RATC Constanţa din staţiune, iar tariful va fi tot 1,5 lei pe călătorie. În toate autobuzele de pe liniile estivale 40 Mamaia, 100 Mamaia şi Mamaia Caraiman – Pescărie ¬ se găsesc bilete de vânzare la conducătorii auto. Abonamentele și celelalte gratuități NU sunt valabile pe aceste trasee estivale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*