Descinderi în Tomis Nord la locuința unui cultivator de cannabis

În apartamentul suspectului au fost găsite inclusiv plante de cannabis. FOTO IPJ Constanța

Un tânăr constănțean s-a apucat de „agricultură“ de apartament. Mai exact, a importat semințe de cannabis de pe internet și s-a apucat să le crească în apartamentul său. Numai că de îndeletnicirea sa au aflat și polițiștii care i-au făcut o vizită. În urma percheziției, sute de grame de cannabis, plante în stare de vegetație, seminţe și unt de cannabis au fost descoperite.

După adunarea informațiilor necesare, în cursul zilei de 1 februarie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au descins la locuința suspectului. „Agricultorul“, în vârstă de  28 de ani, locuia într-un apartament din cartierul Tomis Nord, pe care îl transformase într-o adevărată plantație.

În urma percheziției, a fost descoperită o cultură de cannabis in-door, fiind ridicate aproximativ 500 de grame de cannabis, 7 plante de cannabis în stare de vegetație, seminţe de cannabis, 100 de grame de unt de cannabis, 5 grindere, un aparat electric pentru confecționarea ţigărilor şi un sistem complet de cultivare in-door compus dintr-un cort, dispozitiv de alimentare cu apă, ventilatoare şi lămpi speciale. Se pare că afacerea a debutat cu importul unor semințe de cannabis în urma unei comenzi plasate pe internet.

Oamenii legii au dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore, iar ulterior, Tribunalul Constanța emițând mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*