Delia, Grasu XXL, Guess Who și alții cântă sâmbătă, 30 iulie, în Piața Ovidiu

SummerKiss Live Concerts pe 30 iulie în Piața Ovidiu din Constanța
SummerKiss Live Concerts pe 30 iulie în Piața Ovidiu din Constanța

Primul concert Summerkiss Live Concerts din 23 iulie a adunat peste 15.000 de constanteni si turisti in Piata Ovidiu, fiind cel mai mare eveniment organizat de pana acum in inima orasului Constanta.
“Wow! Nu am mai fost Pana acum in Piata Ovidiu, stiam ca vor fi foarte multi oameni, dar ceea ce se vede de pe scena este o mare de oameni” a declarat Smiley in timpul concertului din Piata Ovidiu

“Oameni buni, trebuie sa vedeti cati suntem acum aici, este extraordinar ceea ce vad iar reactia publicului si implicarea sunt extraordinare” a declarat Alex Velea in timp ce tocmai urcase dinou pe scena pentru a face un duet cu Smiley. 

Concertul Summerkiss din Piata Ovidiu a avut si doi invitati surpriza, pe Antonia alaturi pe scena de Alex Velea si Dorian in duet cu Smiley pe melodia Mare Albastra.
Adi Sina si Akcent & the band au cantat cu publicul melodiile aflate deja in topurile radio, Feli Donose a uimit prin vibratia si vocea puternica, Mihail a facut toate doamnele si domnisoarele sa suspine pe ultimul sau hit ,,Ma ucide ea,, iar Cabron a ridicat publicul in aer cu melodiile puternice si ritmate punand in valoare puterea basilor L-acoustics K2.

,,A fost cu siguranta un eveniment reusit, alaturi de peste 15.000 de oameni, un eveniment care a scris istorie in Constanta si sunt bucuros ca am reusit sa conving in primavara echipa KissFM sa vina alaturi de noi in Piata Ovidiu. Vor urma inca trei concerte pe 30 iulie, 6 august si 13 august.” a declarat Victor Maxim coorganizator si presedintele Asociatiei Descopera Constanta.

Piata Ovidiu aduce Concertele Verii Summerkiss si artistii momentului din Romania timp de patru weekend-uri consecutive de concerte live

Cei mai cunoscuti si indragiti artisti ai momentului din Romania vor concerta live in Piata Ovidiu in patru concerte organizate de Kiss FM si Asociatia Descopera Constanta, pe o scena de mari dimensiuni, cu unul dintre cele mai performante sisteme de sonorizare din Romania ,,L-acoustics K2,,.
,,Am ales Kiss FM pentru faptul cã este cel mai ascultat radio din Romania, are un sistem excelent de management al artistilor si o relatie deosebita cu acestia, in special din punct de vedere personal cu cei de la Carla’s Dreams. Concertele live fac parte din strategia de brand turistic a Pietei Ovidiu, unde dorim sa oferim constantenilor si turistilor, alternative de evenimente diversificate ca si continut pe tot parcursul anului. De la teatru si film, la concerte si spectacole live, toate vor oferi o paleta diversificata de evenimente pentru toate categoriile de public.'” a declarat Victor Maxim project manager Descopera Piata Ovidiu si presedinte Asociatia Descopera Constanta.

Constantenii si turistii aflati pe litoral vor avea parte de concertele live din Piata Ovidiu timp de patru saptamani, in fiecare weekend.

,,Suntem pentru prima data prezenti in Constanta cu proiectul Summer Live Cincerts, am urmarit evolutia Pietei Ovidiu si credem cã este cea mai buna locatie pentru artistii, trupele si vedetele ce vor urca pe scena Summerkiss in cele patru concerte live din aceasta vara. Daca in primele doua concerte veti cunoaste deja artistii preferati ce vor concerta, in al 3-lea si al 4-lea concert ii vom intreba pe ascultatorii Kiss FM, pe constanteni si pe turisti, ce artisti sau trupe din Romania ar dori sa asculte live pe scena din Piata Ovidiu. Va promitem un show muzical in premiera pentru Constanta si chiar la nivel national.” au declarat indragitii matinalului Kiss FM, Sergiu si Andrei, cei care vor si prezenta concertele live din Piata Ovidiu. 

O scena de mari dimensiuni va fi amplasata in Piata Ovidiu incepand inca de joi 21 iulie: ,,Scena folosita in concertele live din Piata Ovidiu este deja cunoscuta de vedetele din Romania, impresionant fiind sistemul audio L-acoustics K2, unul dintre cele mai performante sisteme de concerte live din lume, ce va fi pentru prima data folosit in Constanta, sistem pe care concerteaza si marile vedete de peste ocean” a declarat Arthur Fleischer Alpha Sound director tehnic al evenimentului.

Live Concerts Summerkiss 30 iulie orele 20:00-23:00 
Delia 
Alina Eremia 
Lora 
Grasu XXL 
Gues Who 
Lidia Buble 

Pentru urmatoarele doua concerte de pe 6 august si 13 august, publicul va alege trupele si artistii ce vor concerta live in Piata Ovidiu. — at Descoperă Piața Ovidiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*