Evenimente pentru toate vârstele, pe litoral. Ce poți să faci în Mamaia, Murfatlar, Ovidiu și în Delta Dunării

Asociaţia Litoral – Delta Dunării vă invită în fiecare joi, în perioada 29 iunie – 17 august 2017, la Parada Personajelor de Poveste.

Mamaia şi Satul de Vacanţă se vor transforma, în fiecare joi, în tărâmul de poveste al personajelor îndrăgite de cei mici. Parada va pleca la ora 20 din Piaţeta Cazino Mamaia, şi va străbate Faleza de Promenadă şi Piaţeta Perla, până în parcul de distracţii din Satul de Vacanţă.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Litoral – Delta Dunării in scopul promovării staţiunii Mamaia şi a Satului de Vacanţă, cu fonduri ce provin din bugetul taxei de promovare a agenţilor economici din Mamaia şi Satul de Vacanţă, conform strategiei de dezvoltare si promovare a Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

În perioada 29 iunie – 2 iulie va avea loc în Piaţa Ovidiu din Constanţa primul festival dedicat îngheţatei şi dulciurilor, Festivalul Îngheţatei. Festivalul va reuni producători şi importatori de îngheţată, prăjituri, gaufre, produse de patiserie dulce, ice coffee, fresh-uri, smoothie-uri şi limonade naturale. Bunătăţile aromate vin la pachet cu spectacole pentru copii, concursuri, face painting, baloane colorate, mascote şi animatori.

Pentru cei mari, Plaja H2O din Mamaia va fi sâmbătă, 1 iulie, gazda unui concert live susţinut de Moonlight Breakfast, începând cu ora 23.30.

De asemenea, plaja Tuzla va găzdui în perioada 29 iunie – 2 iulie Festivalul Dakini, un eveniment de anvergură internațională ce aduce laolaltă muzica chill, psy-trance și micro-house, dans, peste 100 DJ, speakeri și artiști celebri, workshop-uri și cel mai mare „yoga village” din această zonă a Europei.

Oraşul Murfatlar va fi în sărbătoare, sâmbătă 1 iulie, când marchează Ziua Oraşului Murfatlar printr-un spectacol organizat pe stadionul din localitate începând cu ora 14.00, ce va include reprezentaţii sportive, muzică şi dansuri populare, precum şi un concert susţinut de Smiley. Evenimentul este organizat de Primăria şi Consiliul Local al Oraşului Murfatlar.

Turiştii şi constănţenii sunt invitaţi să ia parte la o serie de evenimente cultural şi sportive, ce vor avea loc în oraşul Ovidiu, dar şi pe insula cu acelaşi nume: Festivalul Cântecului Popular „Elena Roizen”, ajuns la a X-a ediţie (1-2 iulie, pe Platoul Centrului Cultural „Elena Roizen”), Zilele Oraşului Ovidiu (a IX-a ediţie), precum şi prima ediţie a Simpozionului „Ovidienii”. Evenimentele sunt organizate de Primăria Oraşului Ovidiu, în parteneriat cu Universitatea Ovidius şi Primăria Oraşului Sulmona. Iată Programul evenimentelor de la Ovidiu.

Danube Delta Rally (29 iunie – 1 iulie), unul dintre cele mai frumoase evenimente de motorsport din România, revine la Tulcea şi în 2017 într-o nouă formulă: 100% asfalt, cu sute de cai putere la zeci de ani de istorie automobilistica. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport sub egida Federaţiei Internaţionale a Automobilului şi a Automobil Club Român, a Federaţiei Internaţionale a Vehiculelor Istorice şi a Retromobil Club România, în parteneriat cu Consiliului Judeţean Tulcea şi Primăria Tulcea, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, a Direcţiei de Drumuri Judeţene, a Prefecturii Judeţului Tulcea, a Primăriei Jurilovca, şi cu sprijinul partenerilor privaţi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*