De Crăciun, Primăria şi Consiliul local Cumpăna îi sprijină bătrânii şi familiile defavorizate din comună

Autoritățile locale din Cumpăna vor oferi ajutoare mai multor persoane. FOTO (arhivă) Primăria Cumpăna

Din dorinţa de a aduce un strop de bucurie bătrânilor aflaţi în nevoi. Primăria şi Consiliul local Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului, ec. Mariana Gâju, vor oferi pachete cu alimente unui număr de 100 de bătrâni cu venituri reduse sau deloc si 80 de pachete persoanelor cu dizabilităţi incadrate in gradul grav de handicap, identificaţi de către asistenţii sociali ai S.P.A.S. Cumpăna.

Totodată, Primăria şi Consiliul Local Cumpăna în parteneriat cu Asociaţia pentru Dezvoltare Comunitară Cumpăna, Grădiniţele “Florilor” şi “Sf. Maria”, şi cu Liceul tehnologic “Nicolae Dumitrescu”, au demarat cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, Campania locală de strângere de fonduri „Fă-le o bucurie!”, prin intermediul căreia s-a realizat o colectă de alimente, pentru 15 familii defavorizate din comună. Colectarea alimentelor s-a realizat în incinta Bisericii “Sfânta Parascheva” din localitate, dar la aceasta au contribuit şi instituţiile de învăţământ prin sprijinul cadrelor didactice, al elevilor şi părinţilor acestora.

Pachetele pregătite vor fi donate unui număr de 15 familii nevoiașe identificate de către funcționarii publici ai Serviciului Public de Asistență Socială din cadrul primăriei. La Cumpăna, este o tradiție ca autoritățile locale, împreună cu Asociația pentru Dezvoltare Comunitară, să dăruiască familiilor defavorizate pachete cu alimente în perioada sărbătorilor de Crăciun, astfel încât aceștia să aibă o masă decentă, iar copiii și bătrânii să nu sufere chiar de sărbători, din pricina lipsurilor de tot felul.

Evenimentul va avea loc, luni 18 decembrie, cu începere de la ora 14.00, la sediul Primăriei Cumpăna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*