FOTO VIDEO Noapte magică la Medgidia. Loredana, Holograf, Andra și Smiley au încheiat Festivalul Dapyx organizat de Primăria Medgidia

Festivalul Dapyx Medgidia. FOTO CTnews.ro
Festivalul Dapyx Medgidia. FOTO CTnews.ro

A fost ultima seară a Festivalului de jocuri și reconstituiri istorice, DAPYX, iar luptătorii daci și legiunile romane au lăsat locul liber distracției și spectacolului de artificii. Localnicii au făcut o atmosfera incendiară pe arena sportivă din oraș, iar scena a fost electrizantă. Andra este una dintre artistele cele mai iubite din România, care își răsfață fanii atât cu vocea fermecătoare, cât și cu ținutele memorabile. Aseară a urcat pe scenă spunând “Medgidia te iubesc !” iar piesele ei au avut parte de zeci de minute de aplauze. Apoi a ridicat un stadion întreg în picioare cu cantecele care au ocupat primele locuri din topurile muzicale săptămâni la rând.

Și Loredana a făcut un spectacol de zile mari la Medgidia iar publicul a răsplătit-o cum a știut mai bine: cu urale, cu aplauze și cu strigăte de “bis!”.

Nici Holograf n-au fost mai prejos: emoția împărtășită de muzicieni cu publicul lor, a fost de neprețuit. Au fost momente magice, demne de un eveniment de gală, marca Holograf. Pentru Dan Bittman, cel mai impresionant moment al serii a fost atunci când a cântat acompaniat de publicul cu lacrimi în ochi. Ultimele două piese au ridicat  tribunele în picioare iar Holograf a încheiat concertul în aplauzele spectatorilor.

Finalul serii i-a aparținut lui Smiley. A stat în backstage minute-n șir făcând poze cu fanii care l-au așteptat special pentru asta și-n cele din urmă a urcat pe scenă în uralele mulțimii urmărit de camere video care-i transmiteau imaginea pe ecranele electronice amplasate pe lateral. Proiectoarele de lumini l-au centrat tot timpul iar boxele de mii de watti au făcut ca muzica lui să răsune dincolo de gardurile stadionului municipal.

Scena construită pe stadionul municipal din Medgidia a arătat absolut superb, plină de jocuri de lumini multicolore și cu o grafică special pregătită pentru acest concert.

“Ne bucurăm că suntem aici și ne place energia asta pozitivă ! Iar Andra a fost senzațională, ca de fiecare dată ” spune o domnișoară blondă ce nu-și dezlipește ochii de la scenă.

“Cui nu-i place atmosfera asta ? Toți au venit pentru artiștii din seara asta care au avut o reprezentație bună” ne-a declarat un barbat de la tribuna oficială, iar lângă el o altă fată blondă emoționată abia reușește să vorbească: “Extraordinar, un concert minunat ! Toți au fost la-naltime ! Este foarte multă lume…”

Alături de ea, e un bărbat tânăr, exuberant: “Andra este simpatia mea ! Pe linie muzicală. Smiley place mai ales fetelor iar Holograf este formația tinereții mele. Multă lume în seara asta, foarte multă; pentru Medgidia este foarte frumos !”

Cam astea au fost reacțiile publicului la concertul care a încheiat Festivalul de jocuri și reconstituiri istorice, DAPYX. L-am căutat prin mulțime pe primarul Valentin Vrabie și l-am întrebat cum se vede evenimentul orașului, la final, după ce trage linie.

“A ieșit mult peste așteptările noastre, oamenii au reacționat pozitiv, vreau să spun că la orice eveniment rezultatul nu-l decidem noi ci participarea oamenilor și după cum ați văzut și se vede pe stadion, e-o participare care de departe este cea mai mare adunare de oameni în perioda asta a minivacantei de 1 Mai, probabil din țară” a spus primarul Valentin Vrabie.

Festivalul de jocuri și reconstituiri istorice, DAPYX este la a doua ediție la Medgidia, iar municipalitatea a reușit să obțină finanțare europeană pentru încă două ediții.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*