Curs de pictură aztecă la Constanța

Curs de pictură Aztecă
Curs de pictură Aztecă

Calendarul Aztec a impresionat încă de la descoperire oamenii de știință, istoricii și artiștii, ca de altfel întreaga cultură a vechilor Mexicas.

De aceea, Noua Acropolă Constanța vă invită să descoperiți o parte a misterului acestei civilizații sâmbătă 23 și duminică 24 iulie la CURSUL DE PICTURĂ AZTECĂ.

Pe parcursul celor 2 zile, în intervalul 10:00 – 13:00 veți avea ocazia de a picta o reproducere din piatră a celebrului calendar, precum și să descoperiți modul de viață, educația și simbolurile artei aztece. 

Vă așteptăm la o experiență de vacanță inedită sâmbătă 23 iulie, ora 10, la curs, la sediul Noii Acropole din str. Nicolae Iorga 63A.

Taxa de participare este 150 lei și include toate materialele, inclusiv basorelieful „Calendarul Aztec”, care va fi pictat și păstrat de cursanți.Pentru mai multe informații și înscrieri ne puteți contacta la tel. 0772.10.71.49 sau prin e-mail la na-constanta@noua-acropola.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*