Cum te asiguri că datele din computer sunt mereu în siguranță? Soluția gratuită de la EaseUS te ajută

Copie de rezervă cu EaseUS
Copie de rezervă cu EaseUS

Statisticile sunt foarte clare: 18% dintre noi nu facem niciodată un back-up la un computer, 39% doar când ne aducem aminte, 18% – cam o dată pe lună și 7% nici măcar nu știu când au făcut ultima dată un back-up.

Atunci când sunt întrebați de ce nu își fac back-up la datele personale sau cele de muncă de pe computer, 25% dintre repondenți spun că sunt prea comozi, iar 18% nici nu știu cum se procedează.

Motivele pentru care trebuie să faci un back-up (adică o copie de rezervă a datelor) sunt evidente. Există prea multe metode prin care poți pierde tot ce ai pe computer – vulnerabilități ale sistemului de operare, viruși, software cu probleme sau chiar ștergerea din greșeală a datelor.

EaseUS Todo Backup este o aplicație gratuită care te ajută să clonezi datele tale. Iată motivele pentru care să-l folosești cu computerul tău cu Windows 10:

– Este gratuit și te ajută să îți faci o clonă a datelor așa că ai o garanție în plus
– Este compatibil cu Windows 10, dar merge foarte bine și cu Windows XP/Vista/7 sau 8.
– Are meniu în mai multe limbi
– Back-up-ul realizat cu EaseUS este unul complet.
– Interfața este prietenoasă. Poți să alegi la ce fișiere să faci copii de rezervă sau să faci back-up la tot hard disk-ul tău.
– Această aplicație te ajută și la migrarea de pe un computer pe altul. Să zicem că vrei să treci de la un HDD la un SSD mult mai rapid și nu vrei să reinstalezi toate aplicațiile precum și sistemul de operare. EaseUS te ajută să te miști mai repede.
– Ai un control foarte bun al unui back-up. Poți să editezi, să actualizezi sau să vezi copia de rezervă. Totodată, aplicația te ajută să faci loc mai ușor pe hard drive-ul extern pentru că șterge automat sau la comandă clonele mai vechi.

Cel mai important amănunt este legat de ușurința cu care poți să recuperezi datele sau să începi lucrul după ce computerul tău a fost atacat de un virus sau compromis. Copia de rezervă se poate comporta ca un sistem în sine și poți oricând să o folosești ca pe un computer.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*