Cum este sărbătorită Ziua Unirii în județul Constanța. Ceremonii speciale au loc la Medgidia, Constanța și Mangalia

Unirea Principatelor
Unirea Principatelor

Unirea Principatelor Române este celebrată pe 24 ianuarie 2017 în mai multe localități din județul Constanța. Manifestările sunt dedicate celor 158 ani de la înfăptuirea Unirii.

La Medgidia, ceremonia începe la ora 11.00 pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor “Lucian Grigorescu”. La eveniment participă Primarul Valentin Vrabie, consilieri locali dar și comandanții unităților de Armată, Poliție, Pompieri și Jandarmerie din municipiu. La final, toți vor fi invitați la Hora Unirii.

Prefectura Constanța este instituția care organizează evenimentul de la Constanța, în colaborare cu Comandamentul Flotei. Constănțenii sunt așteptați marți, 24 ianuarie, începând cu ora 11.00 în Piața Ovidiu.

La Mangalia, evenimentul începe la ora 9.45, în Piața Republicii din localitate. Ceremonia este organizată de Primăria Mangalia, în parteneriat cu Garnizoana Mangalia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*