Cum ajungi la mare în doar o oră cu avionul UBER

Avionul Diamond DA42 de la Aeroportul Tuzla. FOTO Cristian Tamaș
Avionul Diamond DA42 de la Aeroportul Tuzla. FOTO Cristian Tamaș (Arhivă)

Pentru prima dată în România, ultizatorii UBER au ocazia să comande o cursă cu avionul până la mare. Regional Air Services și UberJET vor opera sâmbătă, 18 iunie, două zboruri cu plecare din București, Băneasa, până la Aeroportul Tuzla, lângă Constanța. Cu o simplă apăsare de buton în aplicația UberJET, utilizatorii Uber vor putea ajunge din București până la mare,  în doar o oră.

Două avioane Diamond DA 42 de ultimă generație, puse la dispoziție de Regional Air Services, vor decola de pe aeroportul Băneasa și vor ateriza pe Aeroportul din Tuzla, lângă Constanța, de unde va fi asigurat transportul până în Mamaia.

Cursa va avea un cost fix de 500 lei de persoană.

Utilizatorii care își fac cont Uber în perioada 14-17 iunie pot câștiga un loc gratuit spre mare cu avionul, folosind codul UberJET25 pentru a intra în tragerea la sorți.

Misiunea noastră este să facem mobilitatea urbană la fel de accesibilă precum apa curentă. Și, pe parcurs, să oferim puțină magie utilizatorilor noștri. Cu UberJET poți ajunge până la mare în doar o oră, dar, mai mult decât atât, îți permite să apeși un buton și să comanzi o experiență de neuitat, la înălțime”, a spus Nicoleta SchroederGeneral Manager Uber România.

“Transportul din Capitală până pe litoral a fost și încă este o problemă din cauza traficului rutier congestionat pe această rută, mai ales în plin sezon. Din nou, Regional Air Services se implică în proiecte și soluții ingenioase și cu efecte pozitive asupra dezvoltării economice regionale, care încurajează turismul și contribuie la o mai bună conectare în rețeaua de transport și, în cele din urmă, la creștereapotențialului de investiții în zona Dobrogea Sud”, declară Cristina Mitchievici, managerul comercial Regional Air Services.

Cum funcționează UberJET:
· deschide aplicația Uber sâmbătă, 18 iunie, în intervalul 09:00-10:00
· alege opțiunea UberJET și comandă
· un șofer partener Uber va prelua comanda și te va duce la Aeroportul Băneasa, în limita locurilor disponibile
· două avioane UberJET vor pleca de la Aeroportul Băneasa la ora 11:00 și la ora 12:00 și vor ateriza la Aeroportul Tuzla
· cursa spre aeroportul Băneasa și transferul de la Aeroportul Tuzla până în Mamaia vor fi asigurate în același tarif.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*