Copii, părinți și preoți împodobsc bradul la biserica “Sfântul Mina” din Constanța

Împodobirea bradului la biserica Sfântul Mina din Constanța
Împodobirea bradului la biserica Sfântul Mina din Constanța

Un eveniment devenit tradiție are loc duminică, 4 decembrie, la biserica “Sfântul Mina”, situată pe malul lacului Tăbăcărie din Constanța. Copiii, părinții, dar și slujitorii bisericii sunt așteptați pentru a împodobi bradul de Crăciun.

Cei prezenți vor cânta colinde, iar la final, copiii se transformă în jurați pentru un concurs de prăjituri.

Concurente vor fi gospodine din parohie. Câștigătoarele primelor trei locuri ale concursului de artă culinară vor primi, din partea bisericii, câte o Sfântă Scriptură și o icoană cu Sfântul Mina.

Acesta este al patrulea an consecutiv când copiii împodobesc Bradul de Crăciun la biserica „Sf. Mina”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*