Contact

Constanța News este o publicație online editată de echipa coordonată de jurnalistul Adrian Boioglu.

Vei găsi aici știri din județul Constanța și nu numai, reportaje care merită citite, editoriale și video editoriale cu opinii pertinente, dar și interviuri sau informații sociale și politice.

Experiența jurnaliștilor care fac parte din echipa Constanța News se întinde pe mai bine de 15 ani, așa că unul dintre principiile noastre este să nu înșelăm încrederea cititorilor. Nu vei vedea titluri înșelătoare, nu vei găsi informații greșite sau mincinoase și nici nu te vei lovi de mondenități decât în măsura în care prezentarea lor în paginile acestui portal este relevantă pentru public.

Tocmai de aceea cerem cititorilor și celor care vor să comenteze la articolele publicate pe Constanța News să își folosească o adresa de email reală și să ofere valoarea în plus printr-o dezbatere civilizată. Oferim respect și cerem același lucru de la cititorii portalului.

 

Vrei să citești și altceva pe Constanța News? Vrei să ne dai un pont sau să ne trimiți o informație relevantă? Adresa de email și numărul de telefon îți stau la dispoziție.

Telefon: +40722.85.33.37

email: contact@ctnews.ro