Constănțenii sunt invitați să se alăture campaniei „Curățăm Constanța Noastră“

Planul Campaniei Curățăm Constanța Noastră

Constănțenii sunt invitați să se alăture campaniei de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din oraș – „Curățăm Constanța noastră“. Ajunsă la cea de-a șasea ediție, campania se desfășoară pe parcursul lunii aprilie și are ca scop înfrumusețarea străzilor, cartierelor, parcurilor și plajelor din municipiul Constanța.

Primăria municipiului Constanța este și în acest an direct implicată în această acțiune, alături de numeroase instituții de stat sau private, societăți comerciale, asociații de proprietari, cluburi sportive, etc., care și-au anunțat deja participarea. Toții voluntarii care se vor alătura campaniei vor primi echipamentele necesare pentru buna desfășurare a activității.

Pe parcursul lunii aprilie, în paralel cu acţiunile de voluntariat se vor executa lucrări de: cosit, curățat teren de frunze și crengi, spălat, vidanjat; dezinsecție, dezinfecție, deratizare, zugrăvit, chituit, vopsit, salubrizare, măturat alei, curățat trandafiri, tuns garduri vii, reparații carosabil și trotuare.

Vă așteptăm alături de noi pentru că, plecând de la gesturile mici și continuând cu responsabilizarea fiecărui constănțean, doar împreună putem avea orașul pe care ni-l dorim: curat, civilizat, modern, european.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*