Constănțeanul Alex Filip urcă în ring la Golden Fighter și va reprezenta România în disputa cu Bulgaria de la Varna

Constănțeanul Alex Filip va reprezenta România în disputa de K1 cu Bulgaria de la Varna

Luptătorul român Alex Filip, din Constanța, legitimat la Sharks Gym, va reprezenta România în cadrul galei Golden Fighter, de K1, care se va disputa la Varna, acolo unde în ring vor urca echipele naționale ale Bulgariei și, respectiv, României.

Golden Fighter aduce în ring o nouă confruntare interțări: Bulgaria vs. România. Astfel, după două evenimente de succes, România vs. China și România vs. Surinam, promoția internațională Golden Fighter ajunge în Bulgaria, la Varna.

Astfel, Fanii Kickboxingului sunt invitați, pe 28 aprilie, la Varna, la Palatul Culturii și Sportului, la un nou eveniment internațional pus în ring sub egida Golden Fighter Kickboxing Championship.

Promoția condusă de Alin Fălcușan propune pentru 28 aprilie două confruntări în UnderCard și șase dispute în MainCard, acestea fiind între luptători de renume din Bulgaria și România.

Seara va fi deschisă de Mihai Zmărăndescu, cel care în urma succesului incredibil avut în Anglia la campionatele de MMA de amatori și semi-pro își va face debutul și în Kickboxing.

În cadrul disputei Bulgaria – România, pentru a apăra culorile tricolorului românesc, vor urca în ring Adrian Giurgiu, Adrian Pețenchea, Gabriel Cobzaru, Alex Filip, Adrian Maxim și Adrian Mitu.

Acesta din urmă, după meciul extraordinar făcut în fața surinamezului Marvin Sansaar, în urma căruia a obținut titlul Intercontinental WKU, este pus din nou în fața unei mari provocări. În main eventul galei Golden Fighter din Bulgaria, Mitu va lupta cu cel mai bine clasat luptător bulgar al categoriei Middleweight, Rangel Ivanov. Acest meci se dispută și pentru “Golden Trophy” și va conta pentru obținerea dreptului de a lupta pentru titlul Mondial WKU.

Adrian Maxim, cunoscut pentru deosebitele performanțe obținute în circuitul WLF din China, acolo unde a fost campion de trei ori, dar și pentru apariția în prestigioasa promoție Glory, va da piept în ring cu Ali Uzeir.

Înaintea sa, în ring va urca și constănțeanul Alex Filip, recunoscut pe plan mondial pentru aparițiile în galele Superkombat, acolo unde a surprins grație K.O. -urilor reușite și a luptelor care au ridicat fanii în picioare de nenumărate ori.

Alex Filip, al cărui K.O. din disputa cu Roman Palamar, din 2014, a fost desemnat cel mai frumos al anului, lucrează ca poliţist la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.

Constănțeanul, care are o colecție impresionantă de tatuaje ce îi acoperă aproape tot corpul, este poreclit “Anonymus”.

Alex Filip, campion de Kyokushin Karate , se va confrunta la Golden Fighter de la Varna cu Eduard Aleksanian, campionul Bulgariei la această disciplină.

FIGHT CARD GOLDEN FIGHTER KICKBOXING BULGARIA VS. ROMÂNIA

UnderCard:

Mihai Zmărăndescu (România) – Dragoș Coicea (România)

Branko Babachev (Bulgaria) – Stelian Dimitrov (Bulgaria)

MainCard, Bulgaria vs. România:

Atanas Bojilov (Bulgaria) – Adrian Giurgiu (România)

Hristian Andonov (Bulgaria) – Adrian Pețenchea (România)

Konstantin Mihailov (Bulgaria) – Gabriel Cobzaru (România)

Eduard Aleksanian (Bulgaria) – Alex Filip (România)

Ali Uzeir (Bulgaria) – Adrian Maxim (România)

Rangel Ivanov (Bulgaria) – Adrian Mitu (România)

Golden Fighter este un circuit de competiţii sportive de prestigiu ce se adresează luptătorilor cei mai bine pregătiţi din România care au ocazia să lupte într-un mediu competiţional profesionist, acolo unde sunt puşi faţă în faţă cu adversari de valoare, atât din țară cât şi din alte circuite internaţionale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*