Consilierul Tudorel Chesoi: ”Profesorul Gheorghe Dumitrașcu trebuie să fie cetățean de onoare”

Tudorel Chesoi la Ședința de Consiliu Local. FOTO Adrian Boioglu
Ședința de Consiliu Local. FOTO Adrian Boioglu

Consilierul Tudorel Chesoi a transmis un comunicat de presă în legătură cu acuzațiile care i-au fost aduse.

“Am constatat, în cursul zilei de ieri, că am fost ținta unor atacuri pe motiv că aș fi votat împotriva proiectului care îl desemna pe profesorul Gheorghe Dumitrașcu drept cetățean de onoare al municipiului Constanța.

Afirm și astăzi, așa cum am făcut-o și ieri, că domnul profesor trebuie să primească acest titlu. Votul meu, deși secret, a fost ținta unor atacuri din partea adversarilor politici, care doresc să discrediteze toate lucrurile bune pe care le-am construit în ultimii ani, în calitate de consilier local. Am adus bani pentru școli, am cerut RADET-ului reducerea taxelor, am scăzut taxele pentru micii oameni de afaceri. Probabil că proiectele mele au deranjat, fiind în precampanie electorală.

Am susținut și ieri și susțin în continuare proiectul de desemnare a profesorului Gheorghe Dumitrașcu drept cetățean de onoare”, a declarat consilierul local.

Tudorel Chesoi a cerut ca acest proiect să fie repus pe ordinea de zi cât mai curând.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*