Consilierii locali din Medgidia, chemați să voteze rectificarea bugetului local

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Local Municipal Medgidia intră în ședință pe 28 septembrie, începând cu ora 17.00. Pe ordinea de zi se află nouă proiecte. Iată cele mai importante dintre acestea:

1. Aprobarea rectificării bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2016

2. Aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pentru anul 2016

9. Aprobarea indicatorilor tehnico – economici ai Studiului de fezabilitate actualizat și a cheltuielilor neeligibile aferente obiectivului de investiții “ Reabilitare tramă stradală 16 km in Municipiul Medgidia, județ Constanța”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*