Consilierii locali din Medgidia au aprobat 7 proiecte în ședința lunii februarie

Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Primăria Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

Ședinţa ordinară de Consiliu Local Medgidia a avut loc joi, 23 februarie. În cadrul ei au fost supuse spre aprobare şapte proiecte de hotărâre.

La primele două puncte, consilierii locali au aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, previzionat pe anul 2017 şi modificarea organigramei şi statului de funcţii ale Spitalului Municipal Medgidia.

La punctul 3 a fost aprobat proiectul de hotărâre privind susţinerea financiară a Clubului Sportiv Happy Kids 2010 Medgidia pentru organizarea competiţiei ,,Cupa Municipiului Medgidia la fotbal de sală, ediţia XXX 2017”, cu suma de 35.756 lei, sumă ce se asigură pe bază de contract încheiat cu structura sportivă, în condiţiile legii. La punctul următor s-a aprobat modificarea şi completarea inventarului bunurilor ce aparţin domeniului public al municipiului Medgidia, judeţ Constanţa.

În şedinţa lunii februarie a fost aprobată lista de priorităţi pentru repartizarea locuinţelor tip A.N.L. în municipiul Medgidia, în anul 2017. Pe aceasta figurează 17 tineri care au avut dosarele complete şi au întrunit criteriile necesare intrării în clasamentul de repartizare.

Un alt proiect aprobat a fost cel pentru revocarea H.C.L. nr.30/2016. Propunerea are ca scop participarea municipiului Medgidia în proiectul ,,Sistem de Management Integrat al Deşeurilor în judeţul Constanţa cu finanţare nerambursabilă prin POS Mediu.

La punctul 7 a fost aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea strategiei de tarifare pentru perioada 2021-2029. Aceasta este necesară pentru accesarea fondurilor UE privind investiţiile pe raza UAT Medgidia realizate prin POIM 2014-2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*