Consilierii județeni, chemați la vot. Sunt aprobate finanțările nerambursabile și este ales un Administrator Public al Județului Constanța

Ședință de Consiliul Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ședință de Consiliul Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință pe 28 aprilie, începând cu ora 13.00. Pe ordinea de zi se află 21 proiecte. Iată-le pe cele mai importante dintre acestea.

Proiect de hotărâre privind aprobarea închiderii Programului judeţean de înfiinţare a unor pepiniere silvice din judeţul Constanţa.

Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării evenimentului „FESTIVALUL BERII – Ediţia 2017”, de către Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor T. Burada”.

Proiect de hotărâre privind aprobarea finanţărilor nerambursabile din fondurile bugetului judeţean.

Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „ Sfântul Apostol Andrei” Constanţa.

Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri şi chltuieli şi a listelor de investiţii pe anul 2017 pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „ Sfântul Apostol Andrei” Constanţa.

Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuţiilor funcţiei de administrator public, a obiectivelor şi criteriilor de performanţă ce trebuie îndeplinite de către administratorul public, a contractului-cadru de management, a criteriilor şi procedurii de selecţie a candidaţilor şi a regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea funcţiei de administrator public la nivelul judeţului Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*