Consilierii Județeni, chemați la vot. Aleșii acordă licențe pentru Maxi-Taxi și evaluează activitatea managerilor din instituțiile subordonate

Conducerea Consiliului Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Daniel Learciu, Horia Țuțuianu, Claudiu Palaz - Conducerea Consiliului Județean Constanța. FOTO Adrian Boioglu

O nouă ședință de Consiliu Județean este programată pe 31 ianuarie, începând cu ora 13.00. Pe ordinea de zi se află 17 proiecte. Iată-le pe cele mai importante dintre acestea:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a Managerului Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” Constanţa, pentru anul 2016.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a Managerului Teatrului de Stat Constanţa.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a Managerului Muzeului de Artă Constanţa, pentru anul 2016.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a Managerului Complexului Muzeal de Stiinţe ale Naturii Constanţa, pentru anul 2016.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea comisiei de organizare şi desfăşurare a evaluării anuale a Managerului Bibliotecii Judeţene I.N.Roman Constanţa, pentru anul 2016.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” Constanţa.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de Parteneriat între UAT Oraşul Cernavodă, UAT Comuna Rasova, UAT Comuna Aliman şi UAT Comuna Ion Corvin pentru proiectul „Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ223: tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin.

11. Proiect de hotărâre cu privire la modificarea Hotârârii nr.304 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici faza SF/DALI aferenţi proiectului „Reabilitarea Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa”.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007, operatorului de transport S.C.AgigeaservUtil SRL,

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007, operatorului de transport S.C. Gis Trans SRL.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale, conform Legii serviciilor de transport public local nr.92/2007, operatorului de transport S.C.Dorada Transporting SRL.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*