Concurs pentru amatorii de teatru. Câștigă două invitații duble la super comedia “Sex & Milk & Beethoven”

Afiș "Sex & Milk & Beethoven"
Afiș "Sex & Milk & Beethoven"

Vrei să câștigi una dintre cele două invitații duble la teatru? Ai la final pașii prin care poți să intri în concurs.

Premieră constănțeană pentru o piesă scrisă de Lana Moscaliuc. “Sex & Milk & Beethoven” este povestea unei doctorițe autoclaustrate şi obsedate de Beethoven, al cărei singur vizitator este Piranda, furnizoare de lapte dimineaţa.

Lăptăreasa dovedește o energie inepuizabilă în încercarile, prin cele mai diverse mijloace, de a scoate bani de la bogata doamnă nebună îndrăgostită de Beethoven. În cele din urmă, crede că i-a găsit punctul slab – cum că are nevoie de bărbat – şi se oferă să codoşească pe bani, livrându-i-l nebunei pe propriul soţ, care ştie să fluiere acceptabil cele câteva măsuri celebre din Simfonia Destinului. Lăcomia o împiedică pe ţigancă să vadă ireversibilitatea tranzacţiei şi rămâne cu buzele umflate atunci când o conştientizează încearcă să pretindă că totul a fost o glumă.

În piesa Lanei Moscaliuc joacă autoarea împreună cu Luiza Martinescu-Toma și Remus Archip.

Comedia se joacă joi, 17 martie, de la ora 21.00 la Harlequin Mamaia, iar prețul biletului este de 35 lei.

Doi cititori Constanța NEWS au ocazia să câștige fiecare câte o invitație dublă la această piesă de teatru. Un Share al acestei postări de pe Facebook este suficient pentru a intra în concurs.

Câștigătorii vor fi anunțați miercuri, 16 martie.

Afiș "Sex & Milk & Beethoven"
Afiș “Sex & Milk & Beethoven”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*