#CONCURS Câștigă o invitație dublă la super-comedia “O moștenire și doi nepoți”

UPDATE: Carmen Andreea a câștigat invitația dublă la piesa de teatru de la Harlequin Mamaia.

De când nu ai mai fost la teatru? Dar de când nu ai mai văzut o comedie într-un spațiu neconvențional așa cum este restaurantul Harlequin Mamaia?

Constanța NEWS pune la bătaie o invitație dublă pentru cititori. Tot ce ai de făcut este să dai share acestui articol pe Facebook cu hashtag-ul #ConstantaNews și să dai un LIKE paginii noastre de Facebook – https://www.facebook.com/ctnewsro/

Câștigătorul acestei invitații duble va fi anunțat pe 2 decembrie.

“O moștenire și doi nepoți” este o piesă de Ana Odagiu. Ea se joacă în premieră la Constanța pe scena Harlequin Mamaia. Povestea e simplă: nepoții Zamboc devin bogați pe neașteptate/ Viața de îmbogățit nu este însă la fel de simplă pentru că personajele trebuie să locuiască sub același acoperiș cu bunica lor dificilă, Angela Zamboc. În scenă intră atunci un om care e specialist în medierea conflictelor.

Din distribuție fac parte Ana Odagiu, Octavian Strunilă, Virgina Rogin și Vlad Trifaș.

Spectacolul începe joi, 3 decembrie la ora 21.00, iar rezervările se fac la 0766.400.181.

Afiș - O moștenire și doi nepoți
Afiș – O moștenire și doi nepoți

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*