Comuna Peștera va avea sistem de canalizare. Ministerul Dezvoltării Regionale alocă aproape 17 milioane de lei pentru această investiție

Marius-Liviu Petre, noul primar al comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Marius-Liviu Petre, primarul comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Vești bune pentru peștereni. Localitatea va fi dotată cu un sistem modern de colectare a apelor uzate. Proiectul depus de Primăria Peștera în urmă cu aproape un an se regăsește pe lista de finanțări a Ministerului Dezvoltării Regionale (MDRAPFE), în Programul Național de Dezvoltare Locală.

Suma totală alocată acestei investiții este de 16.152.654, 21 lei.

Primarul comunei Peștera, Marius-Liviu Petre a declarat pentru Constanța NEWS că acesta este doar începutul unui proiect în trei pași care presupune: canalizarea, modernizarea rețelei de apă și mai apoi asfaltarea drumurilor.

“Este în primul rând rezultatul unei munci de echipă, o muncă de aproape un an de zile. Valorea proiectului este de aproape 17 milioane de lei, dinc are 16 milioane reprezintă sume alocate de la MDRAPFE, iar aproximativ 800.000 lei reprezintă contribuția de la bugetul local”, a explicat primarul Marius-Liviu Petre pentru Constanța NEWS.

El spune că în conformitate cu nota primită de la Minister, contractul de finanțare va fi semnat până la sfârșitul anului 2017, iar apoi vor fi parcurși pașii pentru începerea lucrărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*