FOTO VIDEO Comuna Cumpăna, atrage sportivi din tot județul. Cum va arăta cel mai modern complex sportiv din sud-estul României construit în mediul rural

Complexul Sportiv Cumpăna

Comuna Cumpăna este printre puținele din zonă care au deja două săli de sport, dar acest lucru nu a împiedicat administrația locală să găsească finanțare pentru un complex sportiv care ar umple de invidie orice primar de oraș din România.

Proiectul a primit finanțarea de peste 11,5 milioane de lei și imediat după minivacanța de 1 Mai încep construcțiile.

Numele de “Complexul Sportiv Sfântul Nicolae” din Cumpăna este doar unul provizoriu, mărturisește primărița Mariana Gâju. După inaugurare, baza va primi, probabil, numele unui mare sportiv român.

Complexul este impresionant pentru o comună, chiar și una modernă, precum e Cumpăna. Atleții din tot județul vor putea să vină acolo să se antreneze pentru că vor fi amenajate zone pentru aruncarea discului, greutăților sau ciocanului.

“Acest complex este generos. Este contruit pe o suprafață de 27.000 mp, având în componența sa nu doar un teren de fotbal. Însă pe lângă acesta avem teren de rugby, handabl, volei, baschet, piste de atletism pe care Cumpăna nu le-a avut până acum, avem terenuri de tenis de câmp și tenis de masă”, e explicat primarul Mariana Gâju pentru Constanța NEWS.

Complexul sportiv va avea și spații speciale de cazare destinate atleților de performanță. Este modul prin care Primăria Cumpăna reușește să economisească bani din găzduirea celor care vor să se antreneze acolo. Clădirea P+3 va avea și o sală de conferințe, sală de mese, bucătărie, 20 camere duble cu băi proprii.

Totodată, stadionul va găzdui în gradene peste 840 de spectatori, dar nu vor fi uitate persoanele cu handicap.

Primărița Mariana Gâju a anunțat pentru Constanța NEWS faptul că lucrările încep pe data de 2 mai 2017 și un an mai târziu, la Cumpăna se vor antrena deja sportivi din tot județul. Iată interviul realizat de jurnaliștii Constanța NEWS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*