Clubul CS Tae Keon din județul Constanța a dat trei campioni naționali la Taekwondo WT

CS Tae Keon se mândrește cu trei campioni naționali și cinci vicecampioni. FOTO CS Tae Keon

În weekend-ul 20-21 aprilie, la București, în cadrul Sălii Polivalente s-a ținut cea de a XXI-a ediție a Campionatului Național de Taekwondo WT. Competiția a reunit 528 sportivi de la 40 cluburi din toată țara.

La această competiție de anvergură, clubul constănțean CS Tae Keon, care a participat cu 18 sportivi și s-a întors cu trei campioni naționali. Este vorba de Trefil Claudiu categ. Juniori M -73 kg, Aliman Valeriu Juniori -63 kg, Marin Georgiana Cadeți F +59 kg. De asemenea alți cinci sportivi constănțeni au ieșit vicecampioni: Dinescu Yusuf Juniori M-68, Sandu Andra Cadeți F -41 kg, Dragone Ruxița Juniori F -55kg, Badea Iulian Juniori mici M +40 kg, Gheorghe Mihăiță George Seniori M -63 kg. Sportivii CS Tae Keon au adus acasă și patru medalii de bronz: Sclipcea Gabriel Vasile Juniori M-59, Cosmeanu Elisa Juniori mici F -35 kg, Pribeagu Lorena Juniori mici F -35 kg, Ionescu Carla Copii 1 F+30 kg.

„Mulțumim părinților pentru susținerea ce le-o oferă copiilor de a merge în competiții, instructorilor, Centrului de Plasament Micul Rotterdam pentru susținerea și încurajarea către sport a copiilor instituționalizați“ au transmis reprezentanții clubului CS Tae Keon.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*