CJ Constanța se întrunește pe 30 octombrie în ședință ordinară cu 21 de puncte pe ordinea de zi

Consiliul Judetean Constanta CJC. FOTO Catalin Schipor

În conformitate cu dispoziţiile art. 94 alin. 1 şi 3 din Legea nr. 215/2001 a administraţiei publice locale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convoacă Consiliul Judeţean Constanţa în şedinţă ordinară, pe data de 30 octombrie, ora 11,00, în Sala “Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ – Consiliul Judeţean Constanţa. Ordinea de zi este următoarea, majoritatea proiectelor fiind inițiate de preşedintele CJC, Marius Horia Ţuţuianu:

1. Proiect de hotărâre privind desemnarea şi validarea ca membru în cadrul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Constanţa a d-lui Comisar Şef – Dancu Constantin, împuternicit Inspector Şef al Inspectoratului de Poliţie Constanţa .

2. Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Echipei Intersectoriale Locale pentru Prevenirea şi Combaterea Exploatării Copiilor prin Muncă, Constanţa.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Listei de investiţii pentru Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa în reorganizare.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru deszăpezire şi combaterea lunecuşului pentru iarna 2017-2018, ce vor fi aplicate de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa în reorganizare, în calitate de operator, în relaţia cu Consiliul Judeţean Constanţa, precum şi documentaţia aferentă acestuia.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de servicii de asistare, consiliere şi reprezentare juridică a Direcţiei de Pază a Judeţului Constanţa şi împuterniicirea conducerii D.P.J. pentru semnarea acestui contract.

6. Proiect de hotărâre privind completarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf.Apostol Andrei” Constanţa.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea structurii organizatorice la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf.Apostol Andrei” Constanţa.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcţii şi a Organigramei pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.

9. Proiect de hotărâre privind modificarea Listei de investiţii pentru Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa.

10. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei de investiţii pe anul 2017 de la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa.

11. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei de investiţii pe anul 2017 de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

12. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Anexei nr.6 din Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa nr. 17/2017 privind stabilirea unor tarife, taxe şi taxe locale pentru anul 2017.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli şi a Listei de investiţii pe anul 2017 pentru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2017 pentru Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Agigea.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea Normelor procedurale interne privind achiziţia directă de produse, servicii şi lucrări.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea Procedurii simplificate interne de atribuire a contractului de achiziţie publică/acord-cadru care are ca obiect serviciile sociale şi alte servicii specifice.

17. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului şi a cheltuielilor legate de proiectul “Reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean DJ223: tronsonul Cernavodă – Rasova – Aliman – Ion Corvin”, Axa prioritară 6 – Îmbunătăţirea infrastructurii rutiere de importanţă regională, Prioritatea de investiţie 6.1. Stimularea mobilităţii regionale prin conectarea nodurilor secundare şi terţiare la infrastructura TEN – T, inclusive a nodurilor multimodale din cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, Apel 2.

18. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii duratei de implementare a proiectului “Restaurarea, consolidarea, protecţia, conservarea şi punerea în valoare a sitului arheologic Cetatea Capidava”, Cod SMIS 31212 şi aprobarea semnării actului adiţional la contractul de finanţare nerambursabilă nr. 3784/31.07.2013 privind modificarea termenului de finalizare.

19. Proiect de hotărâre privind transmiterea unor spaţii din imobilul proprietate publică a Judeţului – Pavilion Expoziţional Constanţa, situat în Municipiul Constanţa, bd. Mamaia nr. 331 A, în folosinţă gratuită Instituţiei Prefectului – Judeţul Constanţa pentru Serviciile Publice Comunitare Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanţa.

20. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Constanţa pe anul 2018.

21. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului propriu de venituri şi cheltuieli şi a Listei obiectivelor de investiţii ale Judeţului Constanţa pe anul 2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*