Circulația trenurilor CFR afectate în continuare de viscol și căderile de zăpadă

Mai multe trenuri au fost suspendate. FOTO CFR Călători

Circulaţia trenurilor de pasageri se desfăşoară în continuare în condiţii de iarnă. Potrivit CFR Călători, la această oră nu sunt linii închise sau trenuri blocate.

Comandamentele de iarnă ale CFR Infrastructură și CFR Călători sunt operaționale pentru următoarea perioadă. În zona de sud a țării – București, Craiova, Galați și Constanța – aflată sub incidența codului portocaliu de viscol și temperaturi scăzute se desfășoară operațiuni cu utilaje de intervenţie, drezine pantograf și pluguri de zăpadă. De asemenea, sunt pregătite locomotive Diesel de rezervă, au fost suplimentate echipele de intervenție iar garniturile de tren sunt verificate înainte de plecarea în cursă.

În acest context, pentru data de 27 februarie se menține măsura de anulare a unor trenuri pentru eliberarea liniilor în vederea facilitării intervențiilor cu utilaje și evitarea unor situații nedorite pentru pasageri. Sunt anulate aproximativ 6% din cele ~1200 de trenuri CFR Călători care circulă zilnic în România. Traficul de călători va fi preluat de restul garniturilor din graficele de circulație, acolo unde există această posibilitate.

R 8652 Tulcea Oraș – Constanța
IR 1581 București Nord – Constanța
IR 1582 Constanța – București Nord
IR 1587 București Nord – Constanța
IR 1588 Constanța – București Nord
R 8212 Făurei – Constanța
R 8343 Călărași Sud – Constanța
R 8032 Constanța – Fetești
R 8382 Mangalia – Constanța
R 8383 Constanța – Mangalia
R 8384 Mangalia – Constanța
R 8385 Constanța – Mangalia
R 8388 Mangalia – Constanta
R 8389 Constanța – Mangalia
R 8392 Mangalia – Constanța
R 8652 Tulcea Oraș – Constanța
R 8653 Constanța – Tulcea Oraș
R 8654 Tulcea Oraș – Constanța
R 8691 Medgidia – Constanța
R 8655 Constanta – Tulcea Oraș
R 8002 Constanta – București Obor
R 8003 București Obor – Constanța
R 8202 Constanța – Buzău
R 8203 Buzău – Constanța
R 8201 Buzău – Constanța
R 8204 Constanța – Buzău

Lista actualizată a trenurilor anulate poate fi consultată AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*