Christian Gigi Chiru cere un singur candidat din partea dreptei în lupta cu PSD

Christian Gigi Chiru și Călin Popescu Tăriceanu
Christian Gigi Chiru și Călin Popescu Tăriceanu

Provocare lansată de candidatul ALDE la Primăria Constanța. Christian Gigi Chiru le propune candidaților de dreapta să se unească pentru a-l învinge pe Decebal Făgădău. Propunerea lui Chiru este bizară, cu atât mai mult cu cât vine la mai puțin de o lună de la momentul în care el însuși a părăsit PNL și a decis să candideze separat de liberali. În acest fel a “furat” din potențialele voturi acordate de alegători candidatului liberal.

Apelul lui Chiru vine ca urmare a deciziei Curții Constituționale care a decis ca alegerile locale să aibă loc dintr-un singur tur.

„Decizia Curţii Constituţionale ar trebui să ne unească pe toţi cei care dorim un oraş liber. Ar trebui ca noi, candidaţii de dreapta, să ne unim forţele pentru a scăpa Constanța de actuala administrație. Este necesar să dăm o șansă constănțenilor pentru a schimba soarta orașului. De aceea, consider că este vital, în aceste momente, să susţinem un candidat care să aibă o şansă reală şi forţa necesară pentru a se lupta de la egal la egal cu candidatul PSD. Toate sondajele arată că în momentul de faţă sunt pe primul loc în preferinţele alegătorilor şi, din acest motiv, îi invit pe contracandidaţii mei în proiectul „Constanţa Liberală. Constanța, oraș european”. Este singura şansă ca în acest an să putem scăpa, la Constanța, de actuala administrație.

În plus, sunt convins că fiecare dintre cei care vin alături de mine pot ajuta la îmbunătăţirea proiectului „Constanţa Liberală. Constanța, oraș european”. Rezultatele reale ale sondajului PNL mă îndreptăţesc să cer acest lucru. Totuşi, îi provoc pe contracandidaţii mei şi la o evaluare care să convingă pe toată lumea. Îi invit să facem un sondaj comun cu o firmă serioasă de cercetare sociologică, iar candidatul care va avea rezultatele cele mai bune, să fie susţinut de toţi ceilalţi candidaţi din opoziţie.

Dacă sondajul nu mă va indica drept candidatul cu cele mai mari şanse, mă voi alătura aceluia în stare să-l învingă pe Decebal Făgădău şi voi face tot ceea ce-mi stă în putere să generăm acea schimbare așteptată de toată lumea, pentru a oferi oraşului nostru un viitor aşa cum merită: Constanța, oraș european”, a declarat Christian Gigi Chiru, candidatul ALDE la primăria Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*