CERONAV prezent la cea de a 69-a Conferință Internațională de Training pentru Siguranță și Salvare pe Mare

Ovidiu Cupșa, director CERONAV Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Ovidiu Cupșa, director CERONAV Constanța. FOTO Adrian Boioglu

În perioada 21 – 25 octombrie Directorul General al Centrului Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, Ovidiu Sorin Cupșa participă la lucrările Conferinței a 69 – a a International Association for Safety and Survival Training (IASST). Organizații de pe toate continentele (Europa, America, Asia, Australia și Africa) s-au intâlnit în New Orleans (Statele Unite), în cadrul centrului de instruire – Shell Robert Training Centre, să discute despre viitorul acestui important sector.

„Interesul comun al membrilor IASST este de a promova, optimiza și uniformiza cultura siguranței personalului maritim în întreaga lume. Îmbunătățirea nivelului de calificare și competențe în domeniul cursurilor de securitate maritimă și offshore reprezintă probleme de interes pentru activitatea CERONAV, prin prisma adaptării programelor analitice a cursurilor, în conformitate cu noutățile în domeniu” a declarat Ovidiu Sorin Cupșa Directorul General CERONAV.

International Association for Safety and Survival Training (IASST) a fost fondată în 1980 de către un grup de mari furnizori de instruire în domeniul siguranței, al căror scop a fost de a spori securitatea în mediul maritim și calitatea formării de supraviețuire prin încurajarea unui schimb de cunoștințe și experiență între furnizorii de formare la nivel global.

CERONAV este una dintre cele mai prestigioase instituții de pregătire maritimă din lume și membru cu drepturi depline al International Association for Safety and Survival Training.

La invitația CERONAV, cea de-a 71 – a Conferință a International Association for Safety and Survival Training (IASST) se va organiza în octombrie 2017, la Constanța, eveniment ce vine să certifice evoluția constantă a CERONAV, probată prin optimizarea standardelor de pregătire și îndrumare practică.

Aceasta reprezintă o confirmare a poziției importante pe care CERONAV o deține în cadrul organizației, datorită calității deosebite a serviciilor de instruire si a facilităților moderne de care dispune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*