CERONAV este acreditat pentru prestarea cursului DIGITAL BOSIET

Sediul Ceronav Constanța. FOTO Facebook

Cursul Digital – BOSIET oferă o alternativă de participare online la partea teoretică a cursului BOSIET prin utilizarea unei platforme digitale. Platforma se poate accesa din orice locație prevăzută cu acces la internet. Odată parcursă informația de pe această platforma, sesiunile practice ale cursului, precum și evaluarea finală, vor putea fi desfășurate la sediul CERONAV.

Forma digitală a acestui curs vine în întâmpinarea cerințelor industriei de profil prin scurtarea timpului alocat desfășurării acestuia de la trei zile la o singura zi.

“Acreditarea OPITO a cursului DIGITAL BOSIET reprezintă o recunoaștere a CERONAV ca fiind unul dintre cele mai prestigioase centre de pregătire din lume, datorită experţilor de înaltă calificare şi a facilităţilor moderne de care dispunem”, a declarat Ovidiu Cupşa, directorul general al CERONAV.

CERONAV a obtinut acreditarea din partea Organizaţiei de standardizare a instruirii pentru industria petrol și gaze de tip offshore – OPITO, în august 2012, pentru trei cursuri de pregătire: BOSIET – Basic Offshore Safety Induction Emergency Training, FOET – Further Offshore Emergency Training, HUET – Helicopter Underwater Escape Training iar în 2016 a obținut acreditarea pentru prestarea cursurilor H2S și Escape Chute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*