Cele de Crăciun nu au fost de ajuns!?! Primăria Constanța “aruncă” 157.000 lei pe luminițe de Paști

Iepurași din luminițe. FOTO tripadvisor.com
Iepurași din luminițe. FOTO tripadvisor.com

Primăria Constanța are, de multe ori, priorități foarte diferite de cele cu adevărat importante pentru oraș.

Ultima idee a reprezentanților administrației locale este să împodobească orașul cu luminițe ca și cele de Crăciun. Pentru acest scop, au fost alocați peste 157.000 lei (TVA inclus) pentru instalații electrice montate în principalele intersecții și sensuri giratorii din oraș.

Cei interesați să se ocupe de închirierea și montarea-demontarea iluminatului ornamenta cu ocazia sărbătorilor pascale din 2017 se pot înscrie la licitație până pe 7 martie.

Finanțare acestui contract se face din bugetul local, iar luminițele trebuie să ajungă în intersecții, sensuri giratorii și pe bulevarde.

Ouă multicolore tridimensionale pentru sensurile giratorii

Primăria Constanța are niște cerințe foarte clare în acest sens. 28 dintre panourile luminoase trebuie să afișeze mesajul “Paște Fericit” pe o lungime de 6 metri.

Dar asta nu e tot! Administrația caută ouă tridimensionale cu o înălțime de 1,5m care să lumineze în roșu, alb, albastru, galben, roz și verde. 78 de asemenea ouă multicolore vor ajunge în sensurile giratorii.

Stâlpii vor avea pe ei iepurași de 1,2m înălțime și candele, precum și un medalion în formă de lumânare și ou.

Banii cheltuiți de primărie ajung pe instalații care rămân pe străzi pentru doar 15 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*