Ce poţi face la Aeromania pe 19 august?

Aeromania 2017. FOTO RAS Tuzla
Aeromania 2017. FOTO RAS Tuzla

Sâmbătă, 19 august, Aeromania face din nou neîncăpător Aeroportul Alexandru Podgoreanu din Tuzla. Cu un istoric de 10 ediţii până în prezent, evenimentul a primit distincţia “cel mai îndrăgit show aviatic desfăşurat pe litoral” în cadrul Galei de excelență – Litoral 2017, organizată anul acesta de AmFostAcolo.ro.

De ce vin 19.000 de spectatori la Aeromania?
Am căutat răspunsul întrebând fanii Aeromania, dar şi pe pagina de facebook a evenimentului: pentru că este “wow”, “#pieledegaina”, “sensation”, “libertate”, “spectacol”, “energizant”, “curaj”, “magnific”, “adrenalină”, “emoţie”– sunt efecte pe care atât organizatorii – Regional Air Services şi Asociaţia Română pentru promovarea Aviaţiei – cât şi sponsorii şi partenerii le urmăresc de mai bine de 10 ani.
Ce poţi să faci la Aeromania pe 19 august?
La Aeromania găseşti o tensiune frumoasă – acrobaţii cu avioane, motoare puternice, focuri de artificii, concerte rock live, concursuri, paintball, dar şi o atmosferă boemă – expoziţie de maşini retro cu ajutorul Retromobil Club România, maşini de ultimă generaţie, standuri de aviaţie, zone de food court, shopping sau chic picnic. Aşa cum te aştepţi, zona VIP îţi oferă câteva privilegii, pe care te invităm să o descoperi chiar tu.

De programul acrobatic la limita imposibilului sunt responsabili: multiplul campion European şi mondial – Jurgis Kairys, Iacării Acrobaţi, Aeroclubul României, Forţele Aeriene Române FOAR şi Statul Major al Forţelor Navale; pentru muzica live îi avem pe Proconsul, Mihai Mărgineanu şi The R.O.C.K.; pentru atmosfera generală, alături de noi este ROCK FM. De transmisiuni live se ocupă Prima TV, în timp ce presa parteneră evenimentului surprinde în paginile sau spaţiile de emisie, cele mai importante momente despre care se va povesti toată vara.

Este primul an când se lansează “stagiile gratuite de voluntariat” pentru tineri, cu scopul de a-i familiariza cu acţiunile administrative, logistice şi de protocol în organizarea de evenimente.
Aeromania este singurul eveniment aviatic din România care are o brăţarăoficială. Bijuteria este creată de Casa de bijuterii Micri, este din argint şi poate fi achiziţionată împreună cu biletele ZBOR VIP (www.bilete.ro) sau direct de pe www.pilotshop.ro. Cei mai norocoşi dintre spectatorii Aeromania pot câştiga brăţara la concursurile ce se vor desfăşura la aeroport pe 19 august.

Pentru drumul spre casă, nicio grijă; şi anul acesta RATC este partener Aeromania, oferind curse gratuite Constanţa – Tuzla – Constanţa.
Accesul general este în continuare liber şi se face începând cu orele 14.30. Biletele VIP sau ZBOR VIP se pot achiziţiona de pe www.bilete.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*