Amenzi pentru gunoiul aruncat la întâmplare, aplicate de polițiștii locali din Constanța

Consumul de alcool în spațiile publice este una dintre faptele sancționate de polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

Într-o singură zi, polițișii locali din cadrul DGPL Constanța au aplicat 27 amenzi contravenționale în valoare de 4.400 lei.

Sancțiunile au fost date pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenjate, apelarea la mila publică, aruncarea gunoiului pe domeniul public, rascolirea gunoiului din containere, aruncarea gunoiului pe carosabil, staționarea vehiculelelor pe spațiul verde și alte fapte care vizează mentinerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța.

Având în vedere campania “Curățăm Constanța Noastră” polițiștii locali solicită cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă. Utilizatorii aplicației whatsapp pot transmite la numărul de telefon 0799606142, fotografii cu ceea ce constată, locul, direcția de deplasare și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*