Cât ne costă campania electorală? Primăria Constanța cheltuiește 872 lei pentru vopsirea și montarea fiecărui panou electoral și sunt 86 de bucăți!

Panou electoral. FOTO europafm.ro
Panou electoral. FOTO europafm.ro

Vin alegerile și partidele ne vor intoxica din nou cu afișe electorale și mesaje care mai de care mai populiste. Primăria Constanța se pregătește pentru campanie cu panourile metalice care vor găzdui afișele. Suma alocată pentru această operațiune este de peste 75 mii lei. Atenție! Nu discutăm de fabricarea unor panouri metalice noi, ci doar de vopsirea și recondiționarea celor vechi și montarea prin oraș.

Anunțul de achiziție a fost publicat de Primăria Constanța și doritorii au avut la dispoziție patru zile pentru a se înscrie.

Administrația locală este cea care plătește lucrările de recondiționare, montare, demontare și transport pentru panourile metalice stradale electorale din banii noștri.

Panourile metalice nu sunt mai mari de 2,5 pe 1,5m, dar au nevoie să mai fie vopsite, îndreptate și apoi să fie amplasate în Constanța. Câte două panouri în 40 locații diferite. Cerințele Primăriei Constanța sunt foarte specifice: vopseaua albastră trebuie aplicată în două straturi, groapa pentru picioarele panourilor trebuie să aibă o adâncime de 80 cm, iar găurile vor fi astupate cu piatră și pământ și ancorate cu țăruși metalici.

Panourile trebuie amplasate până pe 10 noiembrie la ora 20.00 și demontate până pe 20 decembrie, la o săptămână după alegeri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*