“Caravana Isteților”, la VIVO! Constanţa

VIVO! Constanța
VIVO! Constanța

VIVO! Constanţa găzduieşte, în această sâmbătă, 28 ianuarie, începând cu ora 14.00, un eveniment cu totul şi cu totul special dedicat copiilor inteligenţi, cu simţul umorului şi cu mult chef de joacă şi jocuri. Intitulat “Caravana isteţilor”, evenimentul se adresează celor mici şi, de ce nu, şi părinţilor şi bunicilor ce le vor fi alături copiilor începând cu orele 14.00 şi până în jurul orelor 20.00.

Toţi cei prezenţi vor avea parte de un program complet, din care nu vor lipsi: momente artistice susţinute de copii de la diferite cluburi de talente, jocuri şi concursuri cu premii, activităţi cu tematică şi multe alte surprize.

Evenimentul va fi prezentat de Gabriela Caliţescu, prietena micuţilor isteţi, iar copiii din unităţile şcolare ale judeţului Constanţa şi Tulcea vor concura pentru obţinerea celor cinci trofee aferente celor cinci secţiuni ale concursului: micul poliţist, micul ecologist, cea mai bună voce, cel mai bun moment de dans şi cea mai frumoasă creaţie vestimentară.

“Caravana isteţilor” nu se putea încheia fără Trofeul Special! Pentru a dobândi acest râvnit trofeu, oferit de Gabriela Caliţescu, copiii vor trebui să treacă proba de a aplauda cât mai tare unitatea şcolară ce concurează pe scenă la toate secţiunile! E nevoie de cât mai mulţi prieteni care să vă susţină!

„Caravana isteţilor” a debutat în anul 2013 şi este un proiect iniţiat de Pro Educaţie Consulting Publishing, condusă de Gabriela Caliţescu, autorul acestui concept în parteneriat cu VIVO! Constanţa.

Partenerii acestui eveniment sunt: Ministerul Educaţiei Naţionale, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul General al Poliţiei Române – Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa, Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice, Comisia Naţională a României – UNESCO, SAHRA Design.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*