Campanie umanitară în desfășurare pentru familiile nevoiașe din Amzacea

Umanitara Viisoara
Umanitara Viisoara

JCI Constanța demarează o nouă campanie umanitară și facem un apel către toți constănțenii : împreună putem ajuta alte suflete să zâmbească! Maica Tereza spunea că “Nu contează cât dăruiești, ci cât de multă dragoste pui în ceea ce dăruiești.”

Sunt zeci de mii de copii care nu au avut aceeași soartă ca noi și au fost mai puțin norocoși. Viața a fost mai dură și le-a arătat mai mult latura întunecată. Ne este imposibil să îi ajutăm pe toți în același timp, dar încetul cu încetul, putem să le dăm un strop de lumină.

UMANITARA organizată pe data de 8 Aprilie are drept scop ajutarea a 32 de copii din 13 familii nevoiase din satul Amzacea, județul Constanța. Familiile selectate locuiesc în condiții precare: casele sunt dărăpănate, duc lipsa de haine și alimente de bază.

Evenimentul organizat este un apel la implicarea și responsabilitatea socială, cu scopul de a atrage atenția asupra condițiilor în care trăiesc semenii noștri în anumite zone din județ, în special copii, și de a veni în sprijinul lor în preajma Sărbătorilor Pascale.

Vor fi donate obiectele primite în urma evenimentului Atelierul Zânelor organizat special de JCI Constanta pentru susținerea campaniei Umanitare Amzacea și alte colectări constând în haine, jucării, alimente neperisabile, produse de curățenie și obiecte de igienă corporală.

Donațiile se primesc la sediul JCI Constanta – strada Gheorghe Lazar nr 6 ( intrare din Cuza Vodă), birou 12, interfon 12 începând cu data de 3 Aprilie – 7 Aprilie 2017 între orele 18:00 – 21:00.

Pe 8 Aprilie toate donațiilor vor fi transportate la Nisipari de către voluntarii JCI.

Donațiile constând în sume de bani se pot vira:

Banca:  Transilvania Constanța

ASOCIATIA JUNIOR CHAMBER INTERNATIONAL CONSTANTA

NR. ORD. REG COM/ ANUL: HJ31/24.03.2014

CIF: 33043911

Judetul: Constanța

Cont: RO21BTRLRONCRT0235391701

(Vă rugam specificati la detalii plată- donație Umanitara Amzacea)

Detalii la numărul de telefon : 0732.833.443

Manager Proiect: Mihaela Bălăceanu

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*