Campania “Vacanță în țara mea”, promovată la Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României este un bun prilej pentru Asociații de Promovare și Dezvoltare a Turismului Local să-și prezinte ofertele pentru acest an. Federația Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT) participă la evenimentul de la București cu membrii săi din Constanța, Sibiu, Prahova, Gorj, Neamț, Timiș, Oradea și Maramureș.

Asociațiile membre FAPT își deschid stand-urile de joi, 25 februarie în următoarele locații:
–          As. Litoral Delta Dunării – Pavilion C4-C5, stand 41-42
–          As. Sibiu – Pavilion C4, stand 22-23
–          As. Prahova – Pavilion C4, stand 30
–          As. Gorj – Pavilion C1, stand 11
–          As. Neamț – 3 standuri in cadrul TTR
–          As. Timiș – Pavilion C4, stand 23B
–          As. Oradea – Pavilion C4-C5, stand 46
–          As. Maramureș –  Pavilion C3, stand 02

“Federația FAPT continuă să reprezinte și să promoveze destinații turistice românești, prin efortul Asociațiilor de Promovare regionale, în care lucrează împreună autoritățile locale, operatorii privați – hotelieri, agenții de turism, operatori de alimentație publică și de agrement, aeroporturi, Camere de Comerț, universități de turism.

Continuăm să promovăm Campania “Vacanța în țara mea” către turiștii români și proiectul “Descoperă România” adresat piețelor externe. Pentru noi, Parteneriatul public-privat ramâne motorul dezvoltării și promovării turismului românesc”, a declarat Corina Martin, președintele FAPT.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*