Business networking pe cărări nebătute, spre Cetatea Albești. JCI Play 4×4 a ajuns la Ediția a X-a

JCI Play 4x4
JCI Play 4x4

Afacerile se pot face și pe tărâm off-road. Pasionații de activități în aer liber și de mașini 4×4 au ocazia să participe la a 10-a ediție a evenimentului JCI 4×4. Sesiunea de business networking include profesioniști și oameni de afaceri din Constanța dar și din alte zone ale țării.

Scopul proiectului JCI PLAY 4×4 este dezvoltarea mediului de afaceri constănțean prin realizarea întâlnirilor de „off-road business networking”, fiind o oportunitate de a obține valoare adaugată pentru timpul liber, îmbogățită prin mediu și parteneri.

Ediția a X-a se va desfăşura pe parcursul întregii zile, iar traseul ales va fi unul paralel cu litoralul românesc, spre sudul Dobrogei. Itinerariul din acest an vizează o zonă cu peisaje spectaculoase, ce îmbină atât lacul Techirghiol și marea din zona falezei Tuzla, cât şi peisajul dobrogean rural cu sate, eoliene și câmpuri de rapiță, dar mai ales zone cu o bogată încărcătură istorică precum cetatea Albești întemeiată de greci sau epava de la Costinești a fostei nave grecești Evanghelia.

Startul va fi dat din parcarea Maritimo Shopping Center, începând cu ora 8:30, unde se vor forma echipele şi va avea loc un scurt instructaj. Participanții la eveniment vor lucra în echipă, vor afla informații interesante despre istoria Dobrogei, vor admira peisaje memorabile şi vor descoperi adevărate comori ale zonei. De asemenea, organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții. La toate acestea se adaugă interacțiunea cu oameni valoroși și o experiență off-road de neuitat. Fotografii prezenţi la eveniment vor imortaliza momentele cheie de pe parcursul traseului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*