Blaxy Resort, cel mai mare Complex Turistic din România, și-a deschis porțile în localitatea 23 August

Blaxy Premium Resort
Blaxy Premium Resort

Un complex turistic cu un concept nou pe litoral își așteaptă de astăzi turiștii. Blaxy Resort vine cu sute de camere pentru românii și străinii care vor să aibă un apartament la mare, în regime time sharing.

Complexul turistic va avea în final 900 de apartamente de tip studio. 540 dintre ele sunt gata pentru a fi oferite turiștilor și unele au și fost contractate în regim de proprietate periodică. Camerele cu vedere la mare sau la Lacul Tatlageac au o suprafață de 32mp și includ un pat dublu și o canapea extensibilă.

Costul unui sejur la Blaxy Premium Resort & Hotel pleacă de la 360 lei/cameră/noapte și poate ajunge la 670 lei. Prețul include cazarea într-o cameră tip condo pentru doi adulți și doi copii, micul dejun și accesul la toate facilitățile resortului. Serviciile de pensiune completă costă 90 lei/zi/persoană.

Situat in zona localitatii 23 August si a lacului Tatlageac, complexul beneficiaza de o plaja privata in suprafata de aproximativ 10.000 mp, accesul la plaja fiind posibil printr-o plimbare de cateva minute printr-o padure cu alee amenajata.

“Proprietarilor care au decis sa achizitioneze un apartament sau mai multe in complexul Blaxy le-am oferit posibilitatea de a trata aceasta tranzactie ca o investitie. Astfel, acestia pot opta pentru a lasa apartamentul in administrarea resortului in vederea inchirierii catre cei doritori. De asemenea, celor interesati le oferim posibilitatea sa vina pentru un sejur timp de o saptamana in regim hotelier, iar daca le place atunci pot cumpara un condo devenind proprietari pe viata timp de o saptamana in fiecare an si le oferim banii inapoi pe sejur“ a declarat Liliana Filip, Director General – Blaxy Premium Resort & Hotel.

Suprafata totala a complexului este de 72.000 de metri patrati si include pe langa cele 7 tronsoane proiectate si piscine exterioare pentru adulti si copii, restaurante, baruri, cluburi, zona dedicata pentru copii si un teatru de vara de tip amfiteatru.

“Un produs nou pe litoralul romanesc cu un brand international foarte cunoscut time-share, care aduce un plus de valoare optiunilor de cazare si chiar de proprietate. Suntem onorati ca Blaxy Resort este membru partener al Asociatiei Litoral -Delta Dunarii inca din 2014 si ca de astazi isi deschid portile si in regim hotelier. Le acordam tot sprijinul in promovare, pentru a atrage cat mai multi turisti, atat romani cat mai ales turisti straini, avand in vedere ca avem aici un produs unic in Romania”, a declarat Corina Martin, Președintele Asociației Litoral Delta Dunării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*