Bișnițarii au luat cu asalt stațiunile

Jandarmii constănțeni, în acțiune. FOTO Jandarmeria Constanța
Jandarmii constănțeni, în acțiune. FOTO Jandarmeria Constanța

De puținele zile de vară încearcă să profite toată lumea, inclusiv bișnițarii. Marfă vândută de ei este în general de proastă calitate, contrafăcută și poate pune sănătatea în pericol. Jandarmii constănțeni au scos din circulație zilele trecute, zeci de parfumuri „de firma“.

O patrulă de ordine publică a Inspectoratului de Jandami Județean Constanța – Detașamentul 6 Mangalia, aflat în misiune în zonă de sud a litoralului, a observat în seară de 3 iunie a.c., un bărbat care oferea spre comercializare mai multe parfumuri,  în zonă centrală a stațiunii Neptun. Oamenii legii l-au oprit, iar în urmă verificărilor făcute,  jandarmii au stabilit că numitul D.R. în vârstă  de 40 de ani, efectuă acte de comerț, oferind turiștilor  35  de parfumuri inscripționate cu numele unor mărci de renume, fără a posedă și documente de proveniența a bunurilor respective. Existând  suspiciunea că parfumurile oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, pe care l-au predat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitorului, lucrătorilor poliției Mangalia, în vederea continuării cercetărilor. Jandarmii constănțeni recomandă cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant și fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile competențe.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*