Biletele pentru Festivalul Spellground de la Constanța se cumpără în 13 țări de pe 3 continente

Spellground Festival, la Capidava
Spellground Festival, la Constanța

Biletele la Spellground se cumpără în acest moment din Brazilia, Macedonia, Olanda, Serbia, Franța, Ucraina, Polonia, Austria, Grecia, Rusia, Germania, Turcia și Bulgaria. Pentru cei care se pregătesc să se lase vrăjiți timp de trei zile de universul Spellground, există acum și varianta de cazare la hotel, pe lângă varianta mai boemă de camping. Camerele sunt duble, triple sau de patru persoane. În funcție de dotări și servicii incluse (mic dejun, pensiune completă, jacuzzi, vedere la lac, vedere la mare) camerele au prețuri ce pornesc de la 1390 de lei pentru cele trei zile de festival, cu două abonamente incluse, în cameră dublă. Toate variantele de camere sunt disponibile accesând site-ul oficial http://spellgroundfestival.com.

CAMPGROUND, campingul Spellground cu ieșire la plajă, umbră și vedere la mare, ce include recepție, punct medical, puncte de securitate, puncte de alimentare electrică și zona chill & lounge este aproape SOLD OUT. Campingul oferă multiple variante, atât pentru grupuri, cât și individual. Cel mai ieftin pachet rămas disponibil este cel în zona Terra, care oferă spațiu de campare pentru un cort de 2 persoane, la prețul de 130 de lei pentru cele 3 zile de festival. Cea mai scumpă variantă de cazare la cort în vânzare este Vibe Four, la 2080 de lei pentru patru persoane, cu abonmente incluse. Din material impermeabil și ignifug, corturile yurta Vibe Four de 4 persoane au 2 saltele gonflabile duble, așternuturi și perne. Toate variantele de viață fără griji la camping se găsesc pe http://spellgroundfestival.com.

O nouă categorie de bilete este acum disponibilă: V.I.P 3-Day Pass. Zona VIP este o zonă special amenajată, cu vizibilitate foarte bună către Master Stage, servicii Concierge, parcare separată, bar dedicat, cu acces restricționat +18 ani. La Spellground, copii cu vârste până la 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult, iar adolescenții între 12-16 ani au acces doar cu însoțitor, cu bilete la preț întreg.

Biletele pentru o zi la Spellground Festival costă acum 160 de lei, cu toate taxele incluse. Abonamentele, la prețul de 330 lei (taxe incluse) și V.I.P 3-Day Pass, la prețul de 500 lei (taxe incluse) pot fi cumpărate pe http://www.eventim.ro, în rețeaua de distribuție Eventim sau pe http://www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro și în magazinele Germanos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*